Dobrodošli
Uporabniško ime:

Geslo:


Zapomni se me

[ ]
[ ]
[ ]

Oglasi
http://www.vozimvolvo.si/

Forumi
vozimvolvo.si :: Forumi :: Okrepčevalnica
<< Prejšnja tema | Naslednja tema >>   

Pritožbe zoper administratorja

Pojdi na stran  1 2 [3]
Avtor objava
Tomaz40
13 feb 2007, 20:17
Član #6
Prijavljen dne: 12 nov 2006, 10:24
Objav: 984
Primerjave z drugimi forumi so (vsaj po mojem mnenju) nerealne. Če gremo kar po vrsti:

Primerjava s starim forumom: Forum je bil super, vendar je bil le forum. Ta stran je konkreten korak naprej, saj ponuja poleg foruma še mnogo več informacij o znamki Volvo, poteka ustanovitev kluba, v načrtu je pridobtev sponzorjev, ki bodo nudili popuste za člane kluba,... in še kar nekaj drugih aktivnosti.

Saab forum: Mogoče me občutek vara, ampak ljudje na Saab forumu, so popolnoma drugačni od ljubiteljev vozil Volvo. Saabovci so predvsem ljubitelji starejših vozil (tukaj MORAM omeniti legendo na Saabslo Mitja (če kdo še ni vsem svetujem ogled njegovega članka o obnovi Saaba)). Na našem forumu imata najstarejši vozili uporabnika MiRo in Popi. Vse ostalo je novejše in skoraj lahko rečemo pravkar izven garancije. Že to nam vsem pove, da so uporabniki portalov Saab in Volvo kot noč in dan.

BMW: O kvaliteti ne bom govoril, ker ni pomembno za naš portal, z drugimi trditvami pa se strinjam z Bvogrijem. BMW forum ima mnogo več uporabnikov kot naš in sem notri spadajo tudi uporabniki, ki imajo BMW-je v malem prstu (npr: Jerry, Propeler, MIHOLD, Gerchy, in še vsaj 10 bi jih lahko naštel) in točno tej uporabniki delajo kvaliteto foruma, velika večina ostalih so samo balast. V Sloveniji pa na žalost ni niti ene osebe, za katero lahko rečemo poznavalec Volvotov.

VozimVolvo je ravno nekje med Saabovim in BMW forumom po velikosti in sam mislim, da je problem nas ta, da ni nekega skupnega duha. Pri Saabu je ljudi, ki se ukvarjajo s portalom samo nekaj in drugi jih spoštujejo praktično brez pravil. Pri BMW-ju velja enako, ampak s pravili. Tomzl je admin in je Bog in Batina. Če ga kdo napade ima moč in pravico, da ga utiša, do tega pa nikoli ne pride, saj se takoj postavi nekaj uporabnikov njemu v bran.
Na našem portalu, pa je na žalost ponavadi tako, da ko nekdo napade kakega izmed moderatorjev, prideta še 2 ali 3-je uporabniki in kritizirajo moderatorja, medtem ko tisti, ki se z dejanjem moderatorja strinjajo kar potihnejo in se skrijejo. Na BMW forumu, se člani in modi med seboj spoštujejo, tukaj pa na žalost temu ni tako in če bi uspeli vzpostaviti to spoštovanje, bi se velika večina težav rešila.

Na vrh
alfaromeo
14 feb 2007, 00:06
Prijavljen dne: 12 nov 2006, 21:59
Objav: 3866
dej tomaz nehaj klobasat neumnosti, da ne bo kdo počil od smeha.
Sama stran je korak naprej, priznam, a je tudi dejstvo, da je prej v taki obliki ni bilo. Oziroma je bil---> Gaber Lesjak, ki je pioneer na tem področju, kar se tiče klubske dejavnosti lastnikov vozil volvo.
Kar se pa foruma tiče ja pa najmanj korak ali dva nazaj. Na starem forumu si imel vse, kar je tukaj na portalu, le v drugačni obliki je bilo vse. LOL LOL Info o poteku ustanovitve kluba... Kje je že?!? Nikjer. Zgolj to, da se klub ustanavlja že najmanj eno leto......... Dokler bo 5000 ogledov za piknik, kaj kdo posluša in pritožbe čez admina, potem je to tema. Tehničnih zadev ni nič, ali bore malo. In dokler bo blazno aktualen skriti kotiček, tudi. Da ne komentirah kakšnih izjav nekaterih izmed urednikov. Če to kdo bere si misli, da so tukaj ljudje malo čez les. Kje so obljubljeni posti, za katere ste govorili, da se bodo vrnili in da jih boste "prepisali". Se je že večkrat izkazalo, da je na starem forumu kaj pametnega. Dajte potem vsaj link za stari forum, morda kdo tam najde kaj uporabnega, kar tukaj ni ali pa, da se ne bi tukaj o čem še enkrat "na novo" razpredalo in pisalo. Tudi čas uporabnikov in piscev postov je dragocen . Prejšnji forum je imel nekatere člane, ki so "šraufali" in se spoznali na kar precej zadev pri volvo vozilih, pa so odšli. Zakaj le ?!? Zato ker se jim ne zdi vredno pisati na takem formu. Meni to pove dosti.;) Tako, da o tem raje nebi izgubljal besed. Če še nisi pogruntal, ti povem, da je na tem formu kar nekaj aktivnih ljudi, ki se s čim ne strinjajo, a so raje tiho, da se kdo ne bi počutil prveč ogroženega/napadenega in ne bi vse skupaj padlo še bolj v ""drek"". Upajo na boljše čase ;). Kar se tiče uporabnikov smo edini forum, ki ima 180 vpisanih članov od tega nekih 30(?) stalno aktvinih, izbrisanih postov in tem pa "nebroj" na novem forumu, kakor tudi na starem. O velikosti ne bi debatiral, ker smo pač majhen forum in mislim, da si peska v oči o velikosti ne gre metati. Nalijmo si čistega vina. Smo mali forum, sicer je pa bolj kot kvantiteta pomebna kvaliteta.

Skupni duh je bil. Kam je šel ?? Nevem. Mogoče pa kdo ve in ga prikliče nazaj.

Tudi tukaj je zgolj nekaj ljudi, ki urejajo zadeve. Admin/mod ni in nikoli ne bo "bog i batina". Tisti ki misli, da je bog i batina postal s tem, ko je admin/mod; sorry, ampak tak nima kaj za počet na taki funkciji. Ker taki ponavadi zdravijo s tem svoje komplekse in traume......

No kdaj se je tudi že zgodilo, da so admina moda na BMW umirili....
Če je pri nas ponavadi tako, kot si prikazal/napisal, potem bi se jaz na admin/mod mestih malo zamisli..... in počistil pred svojim pragom.

Na bmw in ostalih formih nisem še nikoli prebral, da bi se kdor koli "bahal" od uporabnikov/modov/adminov, da je pa on delal to in to itd..... Samohvalnjenja tudi ni bilo zaselditi. Vse to je bilo pri nas kar v navadi.

Kar se tiče spoštovanje itd. Spoštovanje je dvostransko. Dokler se bo tukaj kar nekaj "apriori" ozančevalo in obtoževalo ljudi kakšni so itd, se upoštevala dvojna merila, in govorilo, da je gumb odjavi levo zgoraj, spoštovanje ne pričakujte od nikogar... Tudi spoštovanje je na prejšnjem forumu bilo in izginilo "neznano" kam.
Na vrh
S60R-Ocean Race
14 feb 2007, 01:31
Član #22
Prijavljen dne: 13 nov 2006, 00:30
Objav: 1418
Alfaromeo svaka ti čast!!

Zelo korektno in realno napisano! Moj podpis pod ta post!


...kolca se mi po starem forumu...

[ Uredi 14 feb 2007, 01:33 ]
Na vrh
Tomaz40
14 feb 2007, 09:06
Član #6
Prijavljen dne: 12 nov 2006, 10:24
Objav: 984

alfaromeo hvala. S tem si samo potrdil moj post, S60R-or, pa je dodal piko na i.

Stari forum je bil vedno na razpolago:







Poglej linke in ugotovi kaj jim je skupnega. Stari forum je že od začetka novega na naslovu: www.vozimvolvo.si/old

Za to ugotovitev potrebuješ popolnoma osnovno računalniško znanje.
Na vrh
alfaromeo
14 feb 2007, 10:03
Prijavljen dne: 12 nov 2006, 21:59
Objav: 3866
Jaz že vem da je tam link, od prvega dne, ko se je forum zaprl. Ne ve pa tega velika večina. Zakaj ni to napisano med linke, vidno jasno, glasno. Ako bi se vsebina starega foruma prenesla sem, potem tega ne bi bilo potrebno. Okej, zastopim je pač tehnično "nemogoče". Zato naj bo link.

Govoriš o nekem spoštovanju med člani in nevem čem še. Kaj predvsem pa kako si sedaj odgovoril/napisal?!? Kot da smo totalni debili, butli, ki ne vemo nič. In potem ti pričakuješ, da te bodo ostali spoštovali in nosili po rokah, sam pa vse, razen sebe, daješ v nič in pod zemljo.

Zopet širiš neresnice in nisi odgovril na vprašanje. Kje so info o ustanovitvi/ustanavljanju kluba. jih niMogoče v zaprtem kotičku ?!?!
Se vam ne zdi to tudi reklma. Ustanavlja se klub itd ..... :hop: :rozca: :birth:

Kaj je osnovno znanje je relativno.

Kdo je tvoj post potrdil. Jaz ker "nergam" in sem potrdil Bvogrija in S60R-OR, ki se je pridružil mojemu mnenju. In midva sva sedaj tista, ki delava "dramo" in te ne podpirava, ker bi te apriori mogla. Halo?!? Koliko si star?!?! Živimo v demokraciji in vsak misli s svojo glavo.

Že večkrat si dokazal, da se ne znaš pogovarjati, saj se vedno počutiš ogroženga revčka, ki mu je nekdo "vzel" igračko in kliče mamo na pomoč. Ko nimaš oziroma ne znaš kaj pametnega napisat, začneš "pod.....vat" in pišeš "bedarije", kot se je izkazalo tudi sedaj v tvojem zadnjem postu. Živi v oblakih še naprej, saj vam je prizanešeno ---> No brain no pain.

Misliš, da te bomo sedaj vsi po rokah nosili in bili lepo tiho, ker si pa ti samoklicani "bog i batina" poosebljena v obliki moderatorja. Malo morgen. Če se izpostavljaš, bodi pripravljen tudi na kritike. Če na to nisi pripravljen in jih nisi sposoben prenašati, se raje umakni. simple as that.

Sicer pa tudi pri nas so bili, a so vedno manj prisotni nekateri, ki imajo veliko pojma, več kot mi vsi skupaj. Škoda. In vedno več je takih, ki na glas izražajo kritike. . Vredno razmisleka;)

lp
Na vrh
Tomaz40
14 feb 2007, 10:58
Član #6
Prijavljen dne: 12 nov 2006, 10:24
Objav: 984
alfaromeo je napisal(a): ...

Jaz že vem da je tam link, od prvega dne, ko se je forum zaprl. Ne ve pa tega velika večina. Zakaj ni to napisano med linke, vidno jasno, glasno. Ako bi se vsebina starega foruma prenesla sem, potem tega ne bi bilo potrebno. Okej, zastopim je pač tehnično "nemogoče". Zato naj bo link.


Saj je. Točno tam, od koder sem ga jaz vzel. Če komurkoli karkoli ni jasno, lahko vedno pošlje ZS kateremukoli od modov in vsi z veseljem pomagamo, ali pa vpraša na forumu, pa mu pomagajo uporabniki, ki to vedo.
Drugače pa zakaj ga nisi pa ti napisal v kakšno izmed tem? Zakaj meni nisi poslal ZS-ja in me opozoril na to, ker je po tvojem pomankljivost? Prosim razloži, namreč forum delamo VSI vključno s tabo. Zakaj od tebe ni nikoli nič?

alfaromeo je napisal(a): ...

Govoriš o nekem spoštovanju med člani in nevem čem še. Kaj predvsem pa kako si sedaj odgovoril/napisal?!? Kot da smo totalni debili, butli, ki ne vemo nič. In potem ti pričakuješ, da te bodo ostali spoštovali in nosili po rokah, sam pa vse, razen sebe, daješ v nič in pod zemljo.


Spoštujem popolnoma vse uporabnike foruma, tudi tiste, s katerimi se ne strinjamo. Zato pa je forum, da povedo svoja mnenja, ki praviloma nikoli niso enaka. Glede debilov in butlov na tem forumu da lahko daš v ednino, medtem ko je osebni zaimek po mojem mnenju kar pravilen.
Spoštujem popolnoma vse uporabnike foruma, razen enega, ki je že mnogokrat dokazal da mojega spoštvanja ni vreden. Ugani kdo? Druge uporabnike pa popolnoma vse spoštujem in sem pripravljen popolnoma vsem pomagat po lastnih močeh. Kar pa zahtevam je popolnoma isto. Spoštovanje. Ne strinjanje pri vsaki debati, ne nošenje po rokah, ne posebnih privilegijev, ampak samo spoštovanje in to sem dobil od skoraj vseh uporabnikov.

alfaromeo je napisal(a): ...

Zopet širiš neresnice


Prosim povej kateri del gornjega posta je neresničen!!

alfaromeo je napisal(a): ...

in nisi odgovril na vprašanje. Kje so info o ustanovitvi/ustanavljanju kluba. jih niMogoče v zaprtem kotičku ?!?!
Se vam ne zdi to tudi reklma. Ustanavlja se klub itd ..... :hop: :rozca: :birth:


Dragi alfaromeo. Od kje tebi informacija, da vem kaj več? Kako si ti ugotovil, da kdorkoli izmed modov, ki so statut nesli na UE ve kaj več? Statut je še vedno na upravni enoti (tako kot že nekaj časa) in vsi čakamo na odobritev. Drugih info ni.

alfaromeo je napisal(a): ...

Kdo je tvoj post potrdil. Jaz ker "nergam" in sem potrdil Bvogrija in S60R-OR, ki se je pridružil mojemu mnenju. In midva sva sedaj tista, ki delava "dramo" in te ne podpirava, ker bi te apriori mogla. Halo?!? Koliko si star?!?! Živimo v demokraciji in vsak misli s svojo glavo.


V to temo je napisalo svoje mnenje več ljudi. Med njimi tudi ti in jaz. Da popravim tvoje napačno dojemanje. Bvogrija sem podprl. Če boš nagnil glavo in prebral tale stavek:''O kvaliteti ne bom govoril, ker ni pomembno za naš portal, z drugimi trditvami pa se strinjam z Bvogrijem.'' boš tudi ti ugotovil njegov pomen, čeprav bo verjetno trajalo kaih 15 minut. Drugače pa sam nisem nikjer napisal da kdorkoli dela dramo. To so tvoje besede in mi jih ne polagaj v usta. Kar sem napisal jaz, je samo svoje mnenje in popolnoma nič drugega. Ti sam si smatral moj post (kjer sem napisal svoje MNENJE) kot osebni napad. To je tvoj problem. Zadeva ni bila mišljena kot napad, ne izgleda kot napad in ni napad. Če ti to vidiš kot napad, ti svetujem obisk Dr. Janeza Ruglja. Najverjetneje dobiš kakšen paket ur. Saj veš 500 ur za ceno 450.


Glede ostalega dela posta, pa se mi zdi škoda sploh odgovarjat, ker vse skupaj ni popolnoma nič drugega kot klobasanje. Spominja me na popipsano muho.

S teboj se tako kot nekateri drugi moderatorji ne nameravam niti pogovarjat več, ker zahtevam določeni minimum IQ-ja pri vsakem sogovorniku in od tega si ti precej oddaljen.


Na vrh
Blaž
14 feb 2007, 11:33
Član #7
Prijavljen dne: 12 nov 2006, 16:31
Objav: 1283
Spoštovani uporabnik alfaromeo in Tomaž40(mod.)!

Lepo vaju prosim, če umirita svoja agresivna nagnjenja in dokazovanja nekih nepomembnih stvari!

Skoz je debata o nivoju na forumu in njegovi kvaliteti!
Dejta prebrat svoje poste in bosta ugotovila, kje gre kvaliteta in nivo strmo navzdol!
Tako, da smo pa zdej vsi modi in admin krivi za nivo komunikacije??

Ne vidim smisla debatirat o tej temi, ker ji očitno nisem dorasel in mi je nesmiselna!

Dodal bom sam še to:
So mi uporabniki in pionirji na področju volvo kluba foruma in portala posredovali dodatne informacije in se pripravlja povzetek dogajanja v zvezi s tem, kar bo vse objavljeno s slikcami in linki, ter še čem!

Tako, da je tvoja skrb, da smo koga pozabl, pa odrinal odveč - čeprav boš tukaj zdej verjetno reku, da nimam prav!

Registracija kluba, pa poteka zdej slabe pol leta in ne en let tko k si ti reku!

Pa nekaj je blo na temo starosti napisano, kdo je odrasu in kdo ne!
Še enkrat bom reku - berite svoje poste!
Očitno časi, ko si je blo treba z žaljenji in zasmehovanjem dvigvat ego ali kaj drugega, za nekatere še niso mem!
Da temo o IQjih ne načenjam!
Je pa moje mnenje, da kdor misli, da ga ma njveč, ga ma v resnici najmanj! Žal!

Žal je pa tud forum, kjer se skriješ za nikom in si od osebe oddaljen in v varnem zavetju ekrana, odličen teritorij za razpihovanje raznih stvari!

Sm že zgubu preveč besed in energije s tem postom!

Mi je pa žal, da dobronamerni uporabniki prebirajo takšne poste in posledično tud ne sodelujojo pri stvareh, kjer bi lahko veliko pomagali!

Jih popolnima razumem, saj jih lahko v vsakem trenutku nekdo ozmirja in žali!

Kot neka kulturna voznika vozil volvo si tega nebi smela privoščit, zarad funkcije pa še manj!

Če se ne da kulturno pisat raj ne pišta!
V nasprotnem primeru bodo sledile sankcije!
Na vrh
AljAž
14 feb 2007, 12:03
Prijavljen dne: 20 nov 2006, 09:44
Lokacija: nM
Objav: 3767
Končno&bravo Blaž.
Res ne vem zakaj si zmeraj eni in isti "skačete v lase" in ste "najjači" za svojim kalkulatorjem. Kam je zabredla primerjava forumov...

Forum s(m)o uporabniki,moderatorji in admin. Torej smo za nivo kakeršen je krivi sami. Vsak naj začne pometati pred svojim pragom!
Na vrh
Tomaz40
14 feb 2007, 12:38
Član #6
Prijavljen dne: 12 nov 2006, 10:24
Objav: 984

Vsem bralcem in članom foruma se iskreno opravičujem za post, ki sem ga napisal. Napisan je bil kot odgovor na post, kjer se navajajo nekateri neresnični ali nepravilno razumljeni podatki in sporočila. Post je bil napisan v afektu in ni na ravni, za katero si vsi prizadevamo da bi bila stalnica na našem forumu, za kar mi je resnično žal.

V prihodnje bom prej dvakrat premislil, predno bom spet napisal kaj podobnega.

Kot sem napisal že ostalim moderatorjem, sem pripravljen sprejet kakršnokoli kazen, za katero ostali moderatorji menijo da si jo zaslužim.



Lep pozdrav,

Tomaž
Na vrh
Damijan
15 feb 2007, 07:00
Član #30
Prijavljen dne: 13 nov 2006, 09:33
Lokacija: Preshgain
Objav: 1932
Evo, po dolgem času in uspelem prebiranju vseh objav sem naletel na tole temo. Človek se vpraša, kam pelje...

Nekdo je rekel, da je šel forum/portal dva koraka naprej. Vprašanje je, v katero smer je to naprej. Kaj tam čaka...

Po mojem mnenju, verjetno še po mnenju katerega uporabnika in po mnenju nekaj tu neaktivnih "forumašev" sta ta dva koraka naprej koraka bližje propadu.

Se pa strinjam s posti uporabnika "alfaromeo" in ga podpiram.
Na vrh
Beastmaster
15 feb 2007, 08:40
Član #111
Prijavljen dne: 02 dec 2006, 09:23
Objav: 1307
Mene pa zanima če kdo tole resno bere !
Kot čisto nov uporabnik, sem z forumom in celotno stranjo precej zadovoljen,
vendar vse pokvari neko dolgo besedičenje vsakič ko pogledam nove poste!
Dejte si tole pisat po PM-jih, ko pa (in če slpoh) pride do tega,
pa z veseljem najamem kakšno telovadnico z ringom!!!!!!!!!!!
Na vrh
Blaž
15 feb 2007, 09:20
Član #7
Prijavljen dne: 12 nov 2006, 16:31
Objav: 1283
Beastmaster je napisal(a): ...

Mene pa zanima če kdo tole resno bere !
Kot čisto nov uporabnik, sem z forumom in celotno stranjo precej zadovoljen,
vendar vse pokvari neko dolgo besedičenje vsakič ko pogledam nove poste!
Dejte si tole pisat po PM-jih, ko pa (in če slpoh) pride do tega,
pa z veseljem najamem kakšno telovadnico z ringom
!!!!!!!!!!!


Vidiš, vidiš - to pa sploh neb blo slabo! :LOL2:
Na vrh
Hong Kong
18 feb 2007, 11:52
Član #27
Prijavljen dne: 13 nov 2006, 09:10
Objav: 773
Evo umaknil sem se skoraj mesec dni in se vrnil, da vidim ce sem samo jaz razlog za nerazumevanje in propadanje foruma kot so me posamezniki obtozevali, pa kot vidim se se naprej provocirate in kregate in Vas vse skupaj lepo pozdravljam in zelim veliko uspeha a zal na takem forumu se nimas kaj pametnega nauciti ali pridobiti.
Moje mnenje in brez zamere. Imam dosti drugega dela da se bom se s tem ukvarjal ter urejal frustracije moje in od ostalih.
:rozca: Samokritika pac. :hbb:
Na vrh
Aljoša
18 feb 2007, 18:23
Član #59
Prijavljen dne: 15 nov 2006, 18:33
Lokacija: Ptuj
Objav: 45
zdaj sem malo prebiral stari forum in je bilo zelo lepo videt objave, ki smo jih napisali. koliko lepega, veselega smo pustili tam. lepo.



se pa strinjam z Tomažem, ko je dejal da je tale forum oziroma portal precej boljši od prejšnjega, ker je res. tukaj lahko vsak obiskovalec pregleda zgodovino, vidi najnovejše novice o "švedih", itd.

kar pa manjka temu forumu je karizma in duša. v tem je stari forum veliki zmagovalec.
Na vrh
AljAž
18 feb 2007, 19:41
Prijavljen dne: 20 nov 2006, 09:44
Lokacija: nM
Objav: 3767
Aljoša je napisal(a): ...

...kar pa manjka temu forumu je karizma in duša. v tem je stari forum veliki zmagovalec.



1. Karizma in duša, če že, prideta s časom.
2. Admin nima s tem nobene veze -->OT.

[ Uredi 18 feb 2007, 19:41 ]
Na vrh
alfaromeo
18 feb 2007, 23:26
Prijavljen dne: 12 nov 2006, 21:59
Objav: 3866
Aljoša je napisal(a): ...

zdaj sem malo prebiral stari forum in je bilo zelo lepo videt objave, ki smo jih napisali. koliko lepega, veselega smo pustili tam. lepo.

kar pa manjka temu forumu je karizma in duša. v tem je stari forum veliki zmagovalec.



Stari forum je zabredel v krizo iz katere "ni bilo izhoda". Resnici na ljubo potrebe po prenovi ni bilo in je bila bolj ko ne narejena na silo in z mislijo, da bodo, stare stvari pozabljene. Zgolj zato je izginila tako opevana duša in karizma. Drugje to uredijo tako, da z novo obliko pride vse to zraven serijsko. Edini napredek je, da zadeva izgleda lepše. Thats it and thats all. Ni panike bomo preživeli, upali in poskrbeli, da se karizma in duša čim preje vrneta. Kakor pravijo, naj bi se zgodovina ponavljala

hudo zopet imamo novo knjižnico smeškov. I my volvo. :Z
Na vrh
Inge
20 feb 2007, 10:02
Član #107
Prijavljen dne: 28 nov 2006, 13:53
Objav: 51
Mene pa najbolj moti, da že od vsega začetka novega portala ne deluje ta stran:

http://www.vozimvolvo.si/page.php?4

In sicer povezava "Postani član kluba"
Na vrh
c70
20 feb 2007, 10:17
Član #3
Prijavljen dne: 11 nov 2006, 22:18
Objav: 1247
Inge je napisal(a): ...

Mene pa najbolj moti, da že od vsega začetka novega portala ne deluje ta stran:

http://www.vozimvolvo.si/page.php?4

In sicer povezava "Postani član kluba"

Vpis v Klub bo možen takoj, ko bo uradno. Trenutno še čakamo papirje z Upravne enote.

Administracija....
Na vrh
Blaž
20 feb 2007, 11:03
Član #7
Prijavljen dne: 12 nov 2006, 16:31
Objav: 1283
c70 je napisal(a): ...

Inge je napisal(a): ...

Mene pa najbolj moti, da že od vsega začetka novega portala ne deluje ta stran:

http://www.vozimvolvo.si/page.php?4

In sicer povezava "Postani član kluba"

Vpis v Klub bo možen takoj, ko bo uradno. Trenutno še čakamo papirje z Upravne enote.

Administracija....



Bo kmalu zeloooooooooookmalu!

Po pogovoru z UE, kamor kličemo, kot da smo nepismeni , so zagotovila o registraciji vzpodbudna!
Na vrh
Pojdi na stran  1 2 [3]

moderatorji: HIŠNIK, volvo5er, alfaromeo, RollingStone, AljAž

Skoči:     Na vrh

Powered by e107 Forum System
Prisotni
Gostov: 60, Članov: 0 ...

največ prisotnih: 1352
(Članov: , Gostov: 1352) v 20.03 - 12:40

Člani: 5981
najnovejši član: Bobbikedge
Dogodki
Ni dogodkov
Anketa

Kdaj in v katerem modelu je Volvo prvič predstavil laminirana stekla?

1972 - 240

1992 - 850

1944 - PV444/544

1986 - 360

Anketa je namenjena samo članom

glasov: 526
Prejšnje ankete