Dobrodošli
Uporabniško ime:

Geslo:


Zapomni se me

[ ]
[ ]
[ ]

Oglasi
http://www.vozimvolvo.si/

Forumi
vozimvolvo.si :: Forumi :: Avtomobilizem
<< Prejšnja tema | Naslednja tema >>   

[Anketa] Nakup avtomobila

Pojdi na stran  1 [2]
Avtor objava
Blaž
02 feb 2007, 12:50
Član #7
Prijavljen dne: 12 nov 2006, 16:31
Objav: 1283
MKovic je napisal(a): ...

Slovenija je kar se te teme tiče specifika. Ljudje živijo v spalnih naseljih in vozijo avtomobile, ki so vredni toliko kot stanovanje v katerem stanjujejo. Verjetno temu botrujejo kompleksi iz časa bivše države.

V Ljubljani pa se jih braniju celo študenti. :-)


Se bom kr prdružu temu mnenju!
Ampak po navad se vozjo z avti, k so več vredni k stanovanje! :loco1:

Kar se pa študentarije tiče pa bo tud držal in se je spremenil od kar sm jst začel hodit na faks (k sm vozu 20 let staro 740ko) zdej pa če je avto star par let ga pa res marsiker študent še pogleda ne! :wacko:
Na vrh
Hong Kong
03 feb 2007, 07:21
Član #27
Prijavljen dne: 13 nov 2006, 09:10
Objav: 773
Kovic nisi dojel.A kaj mislis, da so ti visoko izobrazeni kaj boljsi od navadnih delavcev ki pucajo po tovarnah po Nemciji in Svici? Se vecja beda so v smislu cuvanja avtomobila.Prijatelj v Ljubljani ima pralnico avtomobilov in svobodno napisem pere avte nekaj tujih ambasad in konzularnih predstavnistev-umazani pujski nekulturni.Nebi verjel ko bi videl kaksne avte mu pripeljejo na pranje.Zato raje ne bomo o tej temi in razliki v izobrazenosti.A nisem nic manj zafrustriran kot ti, vsak na svoj nacin.Je tako?
V Sloveniji direktor urada za vozila je lepo napisal, da vecina v Sl. kupuje se vedno avte zaradi emocij...a te niso povezane z bivso jugo...zastareli nacin razmisljanja ali konzervtiven pogled imasg. Kovic.
Omenjeno je tudi to, da naj bomo srecni, da nas je obsel ta val uvoza starih avtomobilov iz Evrope na katerem je Evropa zasluzila 2,4 milarde Eura s prodajo teh starih zgonjenih jajc.Ne mislim tukaj na raritete in unikatna vozila ker taksna vozila lastniki cuvajo.Vsaj vecina.
In ce mislis, da ti ki delajo v Zdruzenih narodih da so very inteligent person so spet po drugi strani taksni bebki, da dol pades.Lahko so struckoti na svom podrocju a ker sem bil po celem sirnem svetu sem videl, delal z njimi in imel stike z razlicnimi nivoi ljudi.Hoces tocen detalj:poglej avto Ameriske abasade v Slo. ko pride na pranje.Profesorica na visoki univerziteti v Bologni ni spucala avta 6 mes. itn...realno stanje.Kaj vozijo ti ljudje?Razlicne avte vecinoma nove.Vse ti bo jasno.Game over. :rozca:
Na vrh
alfaromeo
03 feb 2007, 09:59
Prijavljen dne: 12 nov 2006, 21:59
Objav: 3866
No nekaterim pač ni najbolj pomembno, da imajo svetleč in sterilno čist avtomobil vsak dan v vsakem trenutku. Kar pa še ne pomeni, da je avto nevaren in ni tehnično brezhiben. Avto je za vozit, ne da je to poligon za viledo in raznorazne "sonax" jajca.
Na vrh
MKovic
03 feb 2007, 16:09
Član #55
Prijavljen dne: 14 nov 2006, 19:57
Objav: 720
Moj avto doživi menjavo olja pogosteje kot čiščenje v pralnici. Briga me koliko prahu se na njem nabere, na srečo je sive barve in to ni opazno. :-)
Kar se tiče bolognske profesorice: Hvala bogu, da so na svetu ljudje, ki niso plitki in jim več pomeni posredovanje akademskega znanja, kot pa čiščenje svojega avta.
O stanju avta ameriške ambasade lahko govorim iz prve roke, leto dni sem se namreč vozil z njim. Morda ni vedno brezhibno čist, je pa brezpogojno mesečno servisiran.
Izobrazba pri vsem skupaj nima nič, gre za srčno velikost, ki jo odvisna od vzgoje in okolja. Spoznal sem izredno uglajene ljudi, ki niso imeli več od srednje šole, pa tudi primitivce z doktoratom (in Mercedesom :-) ).
O bivši jugi in emocijah: človek, ki je 30 let jedel repo in krompir ne more biti ravnodušen do pljučne pečenke, še posebno če si jo lahko privošči čez noč.
O uvozih iz Evrope: Veliko rabljenih vozil je tam odlično ohranjenih. Na žalost pa je njihova cena temu primerna. Poceni avtomobili, ki romajo na vzhod (tudi v Slovenijo) so praviloma primerki z ogromno kilometri ali površno popravljene totalke.
Na vrh
Pojdi na stran  1 [2]

moderatorji: HIŠNIK, volvo5er, alfaromeo, RollingStone, AljAž

Skoči:     Na vrh

Powered by e107 Forum System
Prisotni
Gostov: 55, Članov: 0 ...

največ prisotnih: 1352
(Članov: , Gostov: 1352) v 20.03 - 12:40

Člani: 5981
najnovejši član: Bobbikedge
Dogodki
Ni dogodkov
Anketa

Kdaj in v katerem modelu je Volvo prvič predstavil laminirana stekla?

1972 - 240

1992 - 850

1944 - PV444/544

1986 - 360

Anketa je namenjena samo članom

glasov: 526
Prejšnje ankete